Florida este cunoscută pentru parcurile sale tematice, vremea caldă și mediul său emoționant. Sunshine State este, de asemenea, un loc fierbinte de vizitat pentru pasionații de motorsport, deoarece găzduiește unele dintre cele mai importante evenimente din lume.

Poate că una dintre cele mai faimoase curse este Daytona 500, cunoscută și sub numele de „Marea rasă americană”. Daytona 500 are loc de obicei la Daytona International Speedway la Daytona Beach în februarie a fiecărui an și este locul în care 43 dintre cei mai buni șoferi de mașini din lume iau locul central pe măsură ce concurează în cea mai bogată și mai prestigioasă cursă din NASCAR. Cursa are o lungime de 500 de mile și este prima cursă din seria NASCAR Sprint Cup.

Daytona International Speedway găzduiește, de asemenea, multe alte evenimente de curse, cum ar fi seria Camping World Truck pentru camioane, seria Nationwide și Pepsi 400.

Situat în plantațiile de portocale și fermele de bovine din Florida centrală se află Sebring International Raceway. Sebring este considerată de mulți ca principală unitate de curse de mașini sport din America și este cea mai veche pistă permanentă de curse rutiere din America de Nord. Cea mai faimoasă cursă este cursa anuală de anduranță de 12 ore de Sebring, care face parte din prestigioasa American Le Mans Series. În fiecare an, în a treia sâmbătă a lunii martie, pista găzduiește mii de fani ai cursei din întreaga lume pentru a asista la clasicul istoric de 12 ore. Multe legende ale cursei cu motor s-au întrecut la Sebring; Mario Andretti, AJ Foyt, Dan Gurney, Stirling Moss, Juan Manuel Fangio și alte zeci de legende internaționale de curse cu motor, care au condus unele dintre cele mai rapide mașini de curse construite de cei mai mari producători mondiali precum Ferrari, Porsche, Jaguar, Audi, Ford , Maserati,

Dacă sunteți în căutarea celui mai rapid 1/8 de milă din Florida, atunci veți dori să vizitați Lakeland Dragstrip. 

Aici veți găsi cursele de tracțiune la cel mai bun nivel, deoarece toate tipurile de vehicule și biciclete sunt puse în mișcare.

Pentru cei care doresc să se implice în acțiune, Walt Disney World Resort are Richard Petty Experience și aici puteți conduce sau merge cu pușca în mașini de stoc adevărate în stil NASCAR, care ating viteze de până la 120 mph.

Una dintre cele mai complete facilități pentru sporturi cu motor este European Rally School & Motorsport Park, cu sediul în Florida Centrală de Nord. Au multe cursuri diferite pentru a satisface toate gusturile. Fie că participați la raliuri, la condus de înaltă performanță, ATV, SUV, 4×4 sau karting, acest loc vă acoperă.

Orlando Speedworld găzduiește numeroase evenimente pe tot parcursul anului. Împreună cu FASCAR Weekly Racing Series, OSW găzduiește și CRASH-A-RAMA, STUNT WARS și anualele INEX / 600 Racing Winter Nationals.

Seria FASCAR Weekly Racing include modele Super Late, Limited Late Models, Modifieds, Pro-Trucks și Sportsman care rulează pe un program rotativ, împreună cu Super Stocks și Strictly Stocks, care pot fi văzute în fiecare vineri seara pe tot parcursul sezonului.

Deci, după cum puteți vedea, dacă vrei viteza pe care o dorești, există o mulțime de ea în Florida Centrală pentru a te emoționa și a te entuziasma.

Despre Nigel Worrall:


Nigel Worrall este președintele / directorul executiv al Florida Vacation Homes & Total Real Estate Solutions. El este căutat în mod regulat de mass-media ca expert în imobiliare și case de vacanță și a apărut pe NBC, ABC, Fox, CBS. De asemenea, a apărut în The Wall Street Journal, USA Today, New York Times, Newsweek, Chicago Sun Times, Washington Post, Orlando Sentinel, Orlando Business Journal și alte câteva publicații de top. Nigel este, de asemenea, cel mai bine vândut autor al „Idei mari pentru afacerea dvs.” (Advantage Media).
Nigel deservește mulți clienți din întreaga lume ca agent imobiliar, broker imobiliar, investitor imobiliar, broker ipotecar și formator imobiliar.

Despre Florida Leisure:


Florida Leisure Vacation Homes este cea mai importantă companie de case de vacanță din zona Orlando, Florida – Disney, oferind case de vacanță private cu 3-7 dormitoare, aproape de toate atracțiile din zona Orlando. Fiecare casă are propria bucătărie complet utilată, 3-7 dormitoare, lounge, sufragerie, spălătorie, garaj pentru 2 mașini și, cel mai bun dintre toate, piscină privată.

Citește și Totul despre clasificările motocicletelor