Adunările anuale de motociclete sunt ceva la care mulți pasionați de motociclisme așteaptă cu nerăbdare să participe. Le oferă șansa să vadă ce este nou în lumea motocicletelor, să ajungă din urmă cu vechii prieteni și să plece sincer pe drum pentru o excursie drăguță. Știind când și unde poate fi o problemă dacă nu sunteți familiarizați cu evenimentele din afara statului. Pentru că cu siguranță toată lumea știe despre Sturgis. Dar știați că există o Ride For Pride care are loc anual în Wisconsin? Sau Thunder Beach Rally în Florida?
Unele dintre spectacolele și evenimentele anuale de motociclete sunt enumerate mai jos, împreună cu locațiile lor și perioada aproximativă a anului în care au loc.

În California există:

Ride the Mountains la Big Bear Lake, desfășurat pe 7 iunie 2008. Este un Raliu anual Ride the Mountain Rally. Puteți vizita Big Bear Choppers Factory, poker runs și poate un concert de muzică country. Desigur, există și exponate și furnizori acolo.

În Florida există:

Raliul Thunder Beach la Panama Beach, organizat pe 1 mai 2008. Acest raliu este cunoscut pe scară largă ca „Cel mai prietenos raliu GRATUIT pentru motocicliști din Statele Unite”. Acest raliu are loc de două ori pe an, primul weekend din mai și ultimul weekend din septembrie. . Puteți găsi cinci locații, fiecare cu atracții și sunete diferite. Constructori de motociclete personalizate, îmbrăcăminte și accesorii pentru motocicliști, producători și distribuitori de piese și divertisment. Fiecare locație este situată pe diferite părți ale plajei, astfel încât să puteți conduce bicicleta înainte și înapoi pe plajă, verificând fiecare locație împreună cu vânzătorii și expozanții.

În Maryland există:

Al treilea raliu anual pentru RAACE la Bel Air, care a avut loc pe 17 august 2008 Acesta este un miting anual organizat pentru a crește gradul de conștientizare a abuzurilor sexuale asupra copiilor. Veniturile beneficiază de fundația RAACE. Este o plimbare de 43 de mile prin pitorescul județ Hartford din Maryland. Veți fi escortat de departamentul șerifului Harford. Există muzică, divertisment, mâncare, băuturi și vânzători la începutul și la sfârșitul călătoriei. Taxa dvs. include un știft comemorativ și un tricou.

În New Hampshire există:

Raliul Laconia la Laconia a avut loc sâmbătă, 14 iunie 2008 Acesta este un raliu de o săptămână desfășurat la Laconia. Cu multe rezervate pentru călărețul care merge la raliu. Vânzători, muzică, evenimente speciale, focuri de artificii, curse și multe, multe, multe altele.

În New York există:

Raliul de motociclete americade de la Lake George a avut loc luni 2 iunie 2008 Acesta este un raliu care este considerat „cel mai mare raliu turistic din lume”. Există atât de multe de făcut și de văzut. Cu peste zeci de turnee, 3 curse de poker incitante, 2 parade, 2 târguri de expoziții TourExpo, 14 croaziere cu barca frumoase, 50 de seminarii, 2 rodeo aspre și pline de gălăgie, petreceri, peste 100.000 de dolari în premii și 14 produse care oferă plimbări demo pe cele mai noi biciclete și trikuri.

În Ohio există:

SUA Biker Tattoo Classic la Stark County Fair Grounds a avut loc vineri, 19 septembrie 2008 Cu 80 de acri, sunt atât de multe de făcut aici încât, dacă te plictisești, este vina ta. Există dealeri, vânzători și tatuatori. Există expozanți de biciclete antice și de epocă. Furnizori de piese, accesorii, îmbrăcăminte și piele noi și uzate. Tatuaj cu ciocan și Piercing. Căutați în sus și vedeți scafandri Sky din Canton Air Sports. Testarea Dyno după ciclul Canton. Împreună cu un Burn out Pit. Un concurs de tatuaje pentru bărbați și doamne. Și trupe tribute de trupe live.

În Carolina de Sud există:

Myrtle Beach Bike Week la Myrtle Beach, organizată pe 19 mai 2008, raliul Myrtle Beach este un raliu de o săptămână, cu multe de făcut. Există multe lucruri. Tururi de poker, dealeri, vânzători, sunt atât de multe de făcut acolo încât durează o săptămână și totuși s-ar putea să nu vedeți totul.

În Dakota de Sud există:

Raliul Sturgis Black Hills la Sturgis a avut loc pe 6 august 2008 Este Sturgis, trebuie să spun mai multe?

În Wisconsin există:

Ride for Pride la Fond du Lac, care se desfășoară aproximativ în aprilie. Traseul constă într-o petrecere pre-ride. Călătoria constă într-un tur pitoresc de 100 de mile cu motocicletele condus de Fond du Lac Police Motor Patrol, cu o oprire la jumătatea drumului și întoarcere la Fond du Lac pentru o cină tip bufet și divertisment.

Toate informațiile furnizate pe acest site de către Jafrum.com sunt date cu bună-credință, dar nu vom fi responsabili pentru pierderile sau daunele suferite de niciun client, client sau alt vizitator al acestui site, din cauza inexactității descrierii sau informații, sau ca urmare a oricărei modificări sau informații noi care ar fi putut apărea după data publicării.

Citește și Fiabilitatea dovedită a ciclonului Zongshen RX3