O privire asupra motocicletelor de turism

Te gândești să cumperi o motocicletă? Primul lucru pe care trebuie să-l țineți cont este ce tip de călărie intenționați să faceți cu noua dvs. achiziție. Există multe tipuri de motociclete, cum ar fi dual-sport, crucișătoare, biciclete grele, biciclete sport etc. și este esențial să alegeți tipul potrivit în funcție de nevoile dvs. Fiecare tip este specializat pentru utilizările sale specifice și va avea argumente pro și contra diferite. Deci, trebuie să fiți clar cu privire la cerințele dvs. înainte de a investi o sumă considerabilă pe achiziționarea unei motociclete. În acest articol vom vorbi în mod special despre motociclete de turism. 

Ce este o motocicletă de turism?

O motocicletă turistică este tipul de bicicletă concepută special pentru a fi confortabilă în timpul călătoriilor mai lungi, călătoria pe autostradă fiind o prioritate de proiectare. Deși puteți utiliza orice bicicletă pentru acest tip de călătorie, o motocicletă de turism va fi proiectată având în vedere cerințele specifice acestui tip de călăreț. De exemplu;

  •  Un rezervor de combustibil de capacitate maximă este echipamentul standard pe o motocicletă turistică pentru călătorii lungi, în cazul în care umpluturile sunt puține.
  •  Motorul său oferă o putere bună și un cuplu redus.
  •  Parbrizele sunt adăugate pentru a proteja călărețul de praf și vânt.
  •  Carenajele mari de deplasare ale unei biciclete de turism protejează, de asemenea, călărețul de vânt, pietricele și intemperii.
  •  Poziția verticală a scaunului este concepută pentru a maximiza confortul călărețului pe perioade lungi de timp, reducând stresul și oboseala, menținând călărețul mai alert.
  •  Unele biciclete de turism sunt dotate cu facilități pentru creaturi, cum ar fi mânerele încălzite, sistemele de sunet, iar unele chiar folosesc aerul fierbinte al motorului pentru a menține călărețul cald atunci când temperaturile devin mai reci.
  •  Genți de șa sau unele tipuri de huse dure sunt de obicei prezente pentru a permite călărețului să transporte mai multe obiecte personale pentru acele călătorii mai lungi sau pentru echipamentul dvs. de camping pentru  motociclete .

Confort

Cea mai remarcabilă caracteristică a bicicletei de turism este confortul complet. Dacă eliminați această caracteristică din această bicicletă, atunci este inutilă în ceea ce privește călătoriile pe distanțe lungi. Este special conceput pentru a oferi bicicletelor o plimbare confortabilă. Scaunul său moale și neted îmbunătățește confortul. Înălțimea ghidonului său este potrivită pentru toată lumea, astfel încât șoferul să nu simtă presiune pe gât, umeri, încheieturi și mâini. Majoritatea motocicletelor de turism pot fi personalizate pentru a se potrivi dimensiunii și greutății motocicleta-101. prin mișcarea sau adăugarea diferitelor bare și piciorușe, sporind nivelul de confort.

Rezervoare de combustibil mai mari

Când mergi la turism și camping, atunci un rezervor mare de combustibil este considerat un avantaj imens. Cât de iritant este atunci când sunteți în călătorie și trebuie să vă opriți prea frecvent pentru o completare? Și … veți suferi și mai mult dacă motocicleta dvs. va rămâne fără combustibil și nu există o stație de benzină la vedere. Deci, dacă vă place să faceți excursii mai lungi sau să mergeți la campingul cu bmw unde puteți fi mai departe de orașele care au benzină, s-ar putea să preferați o bicicletă turistică pur și simplu pentru capacitatea sa mai mare de combustibil. Vei fi liber de tensiunea disponibilității combustibilului, indiferent unde călătorești.

Capacitate de stocare mai mare

Un alt beneficiu semnificativ al unei biciclete de turism este capacitatea sa de stocare. Devine o necesitate atunci când mergeți într-un tur de distanță, deoarece veți dori să aduceți cel puțin câteva obiecte personale. Dacă intenționați să faceți camping de la motocicletă, o bicicletă de turism va avea suficient spațiu pentru bagaje pentru a împacheta echipamentul de care aveți nevoie și suficientă putere pentru a vă transporta pe dvs. și echipamentul dvs. la destinație.   

În plus față de  ghiozdanele obișnuite, la alte biciclete de turism se pot adăuga alte  bagaje pentru motociclete, cum ar fi o geantă de coadă sau un sac de rezervor. Mai mult, multe modele au prize de încărcare sau electrice, aparate de radio, portbagaje și zonă de depozitare sub scaun sau în spatele carenajului, ceea ce îl face mai benefic și mai versatil pentru fiecare călăreț. Producătorii încearcă din răsputeri să ofere depozitare oriunde este posibil.

Cuvinte finale

Bicicletele de turism sunt cam scumpe, așa că poate ezitați să o cumpărați, dar credeți-mă dacă doriți o bicicletă pentru plimbări lungi, este cea mai bună alegere pentru dvs. Conține toate caracteristicile care sunt cruciale pentru o călătorie lungă. Deci , oameni buni , să cumpărăm această bicicletă și să ne bucurăm de excursiile de camping pe motociclete pe distanțe lungi.