Cu toate acestea, ne concentrăm în principal pe diviziunea generală a sportului. Sperăm să înțelegeți punctul de vedere al altuia și, dacă aveți ceva pe care doriți să îl extindem, deoarece acesta este doar un articol scurt și suntem dispuși să vă oferim un articol complet detaliat, doar lăsați noi știm prin contactele noastre. Vom fi bucuroși să vă oferim toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți.

La fel ca majoritatea curselor sportive sunt iubite de numeroși fani de pe tot globul. Diferite evenimente sunt centrate pe curse de stradă, precum și adunări uriașe care îl fac principala atracție. Susținătorii acestui sport își încurajează mereu eroii și speră că și ei vor întâlni într-o bună zi bărbați și femei atât de curajoși și îndrăzneți. Cu toate acestea, pentru cei care nu sunt pe deplin familiarizați cu sportul de curse de drag, ceea ce este destul de ciudat s-ar putea să adăugăm, iată un rezumat.

Următorul articol va spera să ajungă la un public variat cu scopul de a ajuta oamenii care sunt afiliați la sau cunosc sportul motociclismului să-l înțeleagă mai mult și istoria acestuia. Se vor discuta despre diferite aspecte ale Drag Racing.

Ce este Drag Racing?

Deci, ce este drag racing? Ei bine, știi cum arată atât de bine când un călăreț își trage sau își întoarce roțile când sunt pe cale să plece? Da, asta doar în formă de curse. Cât de uimitor este asta!

Drag racing-ul este probabil cea mai bună îmbinare a două lucruri de la telefoanele mobile și ecranele tactile. Este la fel de impresionant pe cât pare și distractiv de vizionat. Cu toate acestea, pentru a deveni călăreț de drift, care va dura o groază de mult, atunci dorind doar să arate cool. Există o mulțime de abilități implicate în cursele de drag și este destul de periculos la fel ca orice altă formă de vehicule de curse. De obicei, puteți vedea o astfel de cursă ca principalele evenimente ale raliurilor de motociclete precum Sturgis 2018 sau Festivalul Internațional de Motociclism Llangollen. Acestea sunt doar pentru distracție și, uneori, de caritate, dar dacă doriți să vedeți ce este mai bun pe care acest sport îl poate oferi pentru a vă asigura că urmați „motocicleta Pro Stock”.

Aici veți putea vedea ce este mai bun pe care acest sport îl poate oferi lupta pentru primul loc.

Istorie:

Nu vă gândiți la curse ca la un sport pentru începători. Drag racing se îndreaptă până în anii 1980. Primul sezon al campionilor a avut loc în 1987. Competiția a fost dominată de-a lungul anilor de bicicletele fabricate de binecunoscutul brand Suzuki. Cu toate acestea, chiar anul trecut, campionii ploiți au fost răsturnați de viitoarele goliaturi Harley Davidson .

Unul dintre cele mai reușite nume care a ieșit vreodată din drag racing este Dave Schultz, care a dominat lumea cursei. Cu toate acestea, legenda Schultz a murit de cancer în 2001. Și tragic fiul său, Brian Schultz, a murit și în 2004. Creierul a fost într-un accident de mașină din care nu a putut supraviețui.

Iubirea sportului:

Oameni din toată lumea admiră toți bărbații și femeile care și-au dedicat viața acestui sport periculos. Nu putem să nu ne uităm la ei cu uimire în timp ce fac ceea ce nu putem decât să visăm să realizăm. Nu vedem nici o teamă în ochii acestor suflete curajoase, ceea ce vedem este foamea și scufundarea care îi conduc peste zidul îngrijorării și pe calea victoriei, în timp ce își riscă chiar viețile, astfel încât numele lor să poată trăi în inimile fanilor lor de pretutindeni.

Citește și Motorsport în Florida